Veelgestelde Vragen

Zoals aangegeven bezorgen wij alle bestellingen gratis in Nederland (voor België brengen wij een PostNL-toeslag in rekening van €3,95). Echter vragen wij wel een tegemoetkoming met betrekking tot de overige kosten die gemaakt worden om u het pakketje gratis aan u te kunnen bezorgen.

Onder verpakkingskosten worden de kosten verstaan voor het bubbelenvelop of kartonnen doos waarin de bestelling wordt bezorgd. En onder handlingskosten worden de kosten verstaan van o.a. het betalen met iDeal, Bancontact, Paypal, of Klarna. Helaas zijn er kosten verbonden die aan deze partijen betaald moeten worden door ons en daar vragen wij een tegemoetkoming voor. De tegemoetkoming die wij vragen is €2 per bestelling, maar daarentegen betalen wij de volledige verzendkosten.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren op uw rekening.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur uw bestelling verstuurd te hebben en het algemeen geldt voor bijna alle bestellingen een verzendtijd van 1 tot 5 werkdagen.

Echter kan het soms voorkomen dat ons hoofdmagazijn uw bestelling niet voorradig heeft en wij het via een zustermagazijn naar u moeten opsturen. In dit soort gevallen zal de bezorgtijd langer duren, met een uiterlijke maximum van 25 werkdagen. Echter zijn dit soort situaties schaars en hebben wij bijna altijd onze voorraden in het hoofdmagazijn op peil. Uiteraard laten wij het u weten als dit voor u het geval is.

Het adres van Goedkope Koopjes is Trasmolenlaan 12 in Woerden. Let op: Dit is geen bezoek- of afhaaladres, aangezien Goedkope Koopjes alleen online werkt.

Load More